HUIS VERKOPEN IN FRIESLAND

Huis verkopen

Nu de economie beter loopt, ontwikkelt de woningmarkt zich ook weer. In grotere plaatsen in Friesland staan voor veel huizen kopers in de rij en bieden soms boven de vraagprijs. Het is dan behoorlijk vervelend als je op zoek bent en een huis wilt kopen in Friesland. Toch is uw favoriete huis dichterbij dan je misschien denkt.

Huizen die lang te koop staan worden minder aantrekkelijk voor kopers. Uiteindelijk worden ze voor veel minder verkocht of soms zelfs uit de verkoop gehaald. Een adequaat verkoopplan helpt daling van de vraagprijs voorkomen.

Onze makelaars pakken het daarom anders aan. We overleggen over de mogelijkheden en uw verkoopdoelstelling. Wij maken speciaal voor uw huis een persoonlijk verkoopplan om die doelstelling te realiseren.

VERTEL MIJ MEER…

Wilt u een goed resultaat behalen bij de verkoop van uw huis, dan moet de woning op de juiste manier bij de juiste kopers onder de aandacht worden gebracht. Dat gaat verder dan een advertentie op funda of in een lokale krant.

Persoonlijke aanpak

We maken slim gebruik van social media, adverteren op funda en in relevante media. We zorgen voor stapsgewijze introductie van uw woning in een steeds grotere doelgroep.

Door de combinatie van een goede presentatie, een slimme verkoopstrategie en een voor uw huis gemaakt persoonlijk verkoopplan zorgen wij dat u meer kans maakt op een goede verkoop.

EEN HUIS VERKOPEN

IS EEN GROTE STAP

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE MAKELAAR